Lasser Laurence Wicke FORMAAT

Onze waarden

Snel technische
hulp nodig?

Contacteer actum

Duurzame samenwerking

Met meer dan 20 jaar ervaring in elke industrietak, is Actum voor u een one-stop-shop voor het onderhoud en de modernisering van uw technische installaties. Om u een kwalitatieve, duurzame en snelle dienstverlening te garanderen, investeren we continu in onze mensen, infrastructuur, materiaal en machines.

Veiligheid en milieu zijn prioriteit
Innovatieve oplossingen op maat
Flexibele en hands-on werkwijze
De juiste persoon op de juiste plaats
Meedenken met onze klanten
Langetermijnsamenwerkingen

Meer dan 20 jaar ervaring en expertise
Oplossingsgerichte aanpak
Korte doorlooptijden, minimale downtime
One-stop-shop voor techniek, piping, elektriciteit…
VCAp- en EN1090-gecertificeerd
24/24 depannagedienst, 7 dagen op 7

Actum 8

Actummers

Onze wereld draait dan wel rond machines, toch zijn werknemers het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Onze meer dan 200 medewerkers zijn individuen met wie we een duurzame relatie willen opbouwen. Aan hen willen we de kansen bieden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Actum ontwikkelde zich sinds 2003 tot een dynamische West-Vlaamse KMO, met een veelzijdige mix tussen jong en ervaren talent aan de basis. Een hechte groep van teamplayers en doorgewinterde specialisten die leeft voor technische uitdagingen en de zaken graag in handen neemt.

In het kader van onze groei zijn we voortdurend op zoek naar jong en ervaren talent met een passie voor techniek. Surf naar jobs.actum.be

"Ik ben 7 jaar geleden bij Actum aan de slag gegaan als technieker met enkel stage ervaring. Door het vertrouwen dat Actum heeft in zijn medewerkers ben ik kunnen groeien in mijn functie. Voor mij is werken bij een Actum een evenwicht tussen de passie en plezier. Elke dag opnieuw zijn er nieuwe uitdagingen die we kunnen aangaan met een team van enthousiaste collega’s. Hier wil ik zeker nog blijven werken tot aan mijn pensioen."
Piet 7 JAAR BIJ ACTUM