Header projects

Actum Projects

Snel technische hulp nodig?

Contacteer Actum

Ontwerp en constructie van technische projecten

Actum Projects is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en opvolging van technische projecten. Dit doen we in eigen beheer. Ondersteund door een team van gespecialiseerde ingenieurs en technici, voeren wij alle werkzaamheden uit. Van voorbereiding en opvolging tot onderhoud.

USP

Van dagelijks onderhoud tot shutdowns

Om de betrouwbaarheid van uw machines te verhogen stellen onze projectingenieurs ofwel een onderhoudsplan op zodat onze techniekers het preventief onderhoud effectief kunnen uitvoeren ofwel bereiden ze de shutdown van een lijn minutieus voor zodat een strakke planning gegarandeerd is.

Van aanpassing tot volledige verhuis

Wilt u uw machines laten aanpassen, verhuist u een deel van uw productie of wilt u verschillende machines stockeren? Ook dan biedt Actum u een totaalservice. Hiervoor beschikken we over eigen hoogwerkers, verreikers, kranen en speciaal transport. Terwijl 1 van onze gespecialiseerde teams de werken uitvoert in eigen beheer.

Van afscherming tot machinetoren

Actum Projects biedt uw onderneming een kant-en-klare oplossing. Vanaf het ontwerp en de productie van de staalstructuur, tot alle nodige werfmateriaal. Een projectleider brengt alle expertise samen en coördineert uw project van a tot z. Door onze uitgebreide ervaring leveren we van veiligheidsafschermingen en toegangsbordessen tot grote complexe staalconstructies.

Actum 117

Wij denken continu met u mee. Vanaf het eerste ontwerp tot de montage en optimalisatie van uw installatie.