Header services

Actum Services

Snel technische hulp nodig?

Contacteer actum

De juiste expertise op de juiste plaats

Actum Services is gespecialiseerd in flexibele outsourcing. Wij leveren gekwalificeerd personeel voor het onderhoud, de herstelling of modernisering van alle soorten industriële machines. U staat in voor de technische voorbereiding en opvolging van uw project, Actum Services levert u alle expertise die u nodig heeft.

Onze gerenommeerde vakmannen helpen u om het beste te halen uit uw technische installaties. Deze specialisten in hun vakgebied zijn onmiddellijk inzetbaar zodat de continuïteit voor uw productie gegarandeerd blijft.

USP

Transport
Snel en flexibel

Flexibiliteit is cruciaal. Of het nu gaat om een depannage of onderhoud, de verhuis van een productielijn of de opstart van een technische installatie. Wij helpen u snel en accuraat bij elk technische kwestie, precies wanneer u dat nodig heeft.

Time
On-site en OFF-site

Onderhoud, revisie en herstelling vindt plaats in onze werkplaatsen, in die van u, of in de productieomgeving zelf. Onze werkplaatsen en stockageruimtes zijn geschikt voor grote volumes en maten en voorzien van moderne meet- en testapparatuur.

Earth
safe en eco-friendly

Veiligheid is een van onze speerpunten. Onze techniekers worden hiervoor continu bijgeschoold. Iedere vakman beschikt over een uitgebreid pakket aan pbm’s. Voor speciale en risicovolle taken is er ondersteuning van onze interne preventiedienst.

Actum 24

In welke industrietak u ook actief bent: wij stellen voor u een team van experts samen, gezegend met de juiste skills en ervaring voor de job.